sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Lauantaina hyvää ruokaa, seuraa ja musiikkia!

Eilisestä postausta nyt tähän väliin.. Ennenku lähin eilen kaupungille, naama näytti tältä..
 Mulla oli vähän asukriisiä.. Tää oli mun yks vaihtoehto..
 ja asu pysykin muuten samana, mutta vaihoin mustat housut. Kuvissa nuo harmaat näyttää paremmalta, mutta voin vannoa, että livenä nuo mustat oli paljon paremmat.. (Vois ehkä pestä ton peilin..)

 Menin siis tosiaan kaupungille ja aikani kuluksi tein mutkan stockmannille.. ja se oli kyllä virhe. Oli yhtä tuskaa, kun siellä on ne hullujen päivät.. Ne on ihan kirjaimellisesti hullut päivät.. Mää ainakin tuun hulluksi siellä. hyi. Sen jälkeen amarilloon, meillä oli sinne pöytä varattu.

 Sen lisäksi, että sain nauttia hyvästä seurasta ja ruuasta, bongattiin Kaija Koo siellä myös! Oli kyllä ihan pakko mennä jutteleen!
 Syönnin jälkeen mentiin Eevalle..
 Eeva ja ihanat kisut!
 En saanut tästä ihanasta kisusta ku tän yhen kuvan, mutta niiiin ihana Mio!
 Ihanasta Carasta sainkin sitten useamman kuvan. Siellä ilta vierähti nopeasti ja oli aika lähtä tähteen kuunteleen Kaija koota. Meillä oli ennakkoliput ja silti jouduttiin jonottaan sinne jotain 45minuuttia. Porukkaa oli niin paljon, että ei mitään järkeä.. niinku aina Kaijan keikoilla, mutta muistanpa taas miksen tykkää käyä tähessä keikoilla.. Se oli kyllä suoraan sanottuna yhtä tuskaa. Porukkaa oli tosissaan niin paljon, että siellä ei happi kulkenut, ihmiset vaan tönii ja et pysty keskittyyn siihen musiikkiin, vaan siihen, ettet pyörry sinne. Olihan Kaija taas hyvä, mutta täytyypä valita ens kerralla tarkemmin se, että minkä kokoseen paikkaan sitä menee kuunteleen..
 Sen jälkeen mentiin vielä amarilloon.. Oli kyllä ihan tajuttoman mukava ilta! Näin ihan älyttömän monta Raahelaista siellä ja se oli hämmentävää! Oikeestaan melkeen kaikki oli jotain yläasteaikaisia kaveripoikia.. Oli oikeesti ihan huippua nähä ja jutella!
Loppuun vielä kuva mun tytöistä..
Mukava lauantai kuitenkin kokonaisuudessaan! 

4 kommenttia:

 1. Hullut päivät on tosiaanki iha hulluutta :o ihmiset menee iha sekasi ku on vähän aleja.. itekki erehdyin menemään hansaan(kauppakeskus missä käytii esim viime kesänä, muistatko?) stokkan kautta ja siel piti sellasessa helvetin jonossa kulkea ku porukkaa oli niiiiii VITUSTI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muistan mää.. Joo siellä ei voi vaan kävellä läpi.. :O

   Poista
 2. Vau, olipa kyllä mahtavaa, että tapasit Kaijan jo ennen keikkaa! :) Oisin iteki halunnu tonne keikalle, mutta ei ollu seuraa niin en sitte viihtiny lähtä, mutta ku sanoit, että siellä Tähdessä on melko ahdasta niin ehkä ihan hyvä vaan etten lähteny. Se on harmi että jotku paikat ei vaan oo ollenkaan kivoja keikkapaikkoja :/. Mutta Kaijahan oli varmasti kuitenki loistava :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä huikeeta, että näki Kaijaa siellä amarillossa ja pääs vaihtaan muutaman sanan:) ja joo, et kuitenkaan menettänyt paljoakaan, kun et tullut. Kaija tosiaan oli hyvä, mutta silti tuntui, ettei oikeen saanut mitään irti, kun ei pystynyt keskittyyn. Täytyy oottaa, että se tulis esiintyyn johonki vähän isompaan mestaan :)

   Poista