sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää?

Tänään on ollut aivan ihana päivä. Sunnuntait on yleensä nihkeitä, mutta nyt viimeaikoina ne on ollut jotenkin niin mukavia. En oo kylläkään tänään jaksanut siivoilla, mutta en jaksa ottaa ressiä siitä.. Lähdin kolmen aikaan bussilla Marille ja ajattelin siinä bussissa, että tänään en anna minkään ärsyttää tai ahistaa.. Keskustassa sitten bussikuski sano, että "tässä on päätepysäkki" .. Normaalisti sillä vuorolla pääsis Marille  asti, mutta eipä tietenkään sunnuntaina.. Jouduin odottelemaan yli puolisen tuntia sitten seuraavaa bussia, mutta päätin, ettei ärsytä se.. En halunnut mennä hulluille päiville kuluttaan aikaa, joten istuskelin vaan penkillä ja nautin auringosta.. ja mua nauratti tämä tyyppi:
 Kun pääsin höyhtyälle niin mentiin kauppaan ostaan ruoka ja leipomistarvikkeita..

 Marin rahapuu..

Leivottiin herkullista pizzaa..
ja suurimmaksi osaksi aikaa pötköteltiin Marin sängyllä, kun siihen paisto aurinko niin lämpimästi.. Olisin halunnut vaan pysäyttää ajan, oli niin rentouttavaa ja ihanaa olla vaan siinä. 
 ja sitten leivottiin täytekakku! Me ostettiin vähän liikaa karkkeja siihen päälle.. Yleensä mulla on joku visio miten kakun koristelu tehhään, nyt oli vaan huippua lätkiä siihen karkit ajattelematta miltä se näyttää! Me ollaan jo aiemmin sovittu, että tehhään sunnuntaina täytekakku.. Ihan muuten vaan. Sovittiin, että se on ystävyyden kakku. Kyllähän ystävyyttä pitää juhlia muutenkin kun ystävänpäivänä!
 Kakku oli ihan sikamakeaa, enkä pystynyt syömään siitä ku yhen pienen palan.
Mutta on ollut kyllä aivan ihana päivä. Ihan sellanen fiilis, etten oo yhtään valmis alottaan taas arkea tän ihanan viikonlopun jälkeen.. Mutta ainahan se on semmonen fiilis sunnuntaina, eiköhän se arki ala rullaamaan kuitenkin ihan normaalisti ja mukavasti kuitenkin.

Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti