sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Terveisiä kaaoksen keskeltä!

Heipparallaa! Mulla iski eilen sitten yhtäkkiä taas niin kamala väsy, etten mää saanut siivottua kun ihan vähän.. Mutta ei se nyt niin vakavaa varmaan oo! Muistan toissavuodelta hyvin sen, ku oli eart hour, mulla oli  sisko ja muutama ystävä mun luona sillon viettämässä tupareita. Sillon oli mukavaa laittaa kämppä pimeäksi ja laittaa jokapaikkaan kynttilöitä. Nyt olin yksin, mutta ei se pimeässä olo nyt sitten niin kamalaa ollut yksin..onneksi. Kuinka moni osallistu tähän eilen? 
 Mulla oli tänä aamuna töitä perhemessussa ja siitä tulikin mieleeni, että voisin esitellä teille, kun meidän varhaiskasvatuksen tiimi sai paidat! Meille tilattiin r-collectionilta paidat, mutta mää en uskaltanut tilata summassa, kun oli vielä kaks eri mallia, joista valita. Kävin sitten ihan liikkeessä sovittamassa ja oon kyllä tyytyväinen tähän paitaan. Ja se on ihanan lämmin!

 Tännää töiden jälkeen oon yrittänyt siivota ja vaihtaa järjestystä. Oon myös nukkunut päikkäreitä ja laiskotellut. Sain vaihdettua järjestystä, mutta täällä on vielä keskeneräistä ja tavarat pitkin lattiaa. Kova siivousurakka ois tässä vielä eessä, joka olis tarkotus saaha vielä tänäiltana tehtyä. Tässä vähän esimakua uudesta järjestyksestä..

Mutta nyt sitten takas siivouksen pariin. Oikein ihanaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille ja alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. tuo sisustusha näyttää hyvältä!:D t. sohvero

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, hyvä :) Laitan tännää vähän parempaa kuvaa :>

      Poista