maanantai 18. maaliskuuta 2013

Musiikin täyteinen viikonloppu!

Vähän kuulumisia nyt tähän väliin.. Mää oon ollut viimeaikoina tosi väsynyt (ylläripylläri).. Ennenku kerron kuluneesta viikonlopusta tähän yks kuva torstai-illalta minusta... Kuvastakin näkee kuinka väsynyt ihmislapsi oon..
 Mutta sitten asiaan.. Perjantaina töiden jälkeen kauhealla kiireellä kotiin, viimeset tavarat vielä laukkuun ja kissa koppaan (Olin siis alottanut pakkaamisen edellisenä yönä neljän aikaan)..
 Olin siis lähössä kalajoelle paljaat jalat-kuoron harjotusviikonloppuun.. ja tässä oottelen Jennaa ja Meekkua mua hakemaan..
 Otin siis kissan mukaan ja Muru oli hirveen reipas matkustaja taas.. Illalla puol.7 aikaan oltiin perillä. Meillä oli siinä illan päälle harkat.. Oltiin sellasessa tilassa, jossa on hometta.. n. puolen tunnin jälkeen mulla alko lähtemään ääni ja ihan kauhia olo tuli.. Illalla nukkumaan mennessä tuntu, etten millään saa unta. Mutta sitten jutskattiin Tinjan kanssa niin kauan, että alko silmät painumaan kiinni ja nukuinkin sitten tosi hyvin.

 Aamulla kun heräsin, niin olin ihan tukossa ja silmiä kirveli.. Mentiin sitten toiseen rakennukseen reenaan, jossa siis ei oo hometta. Ääni tuntu olevan hukassa vähän edelleen ja laulu loppu välillä kun seinään. Olin tosi turhautunut ja muutenkin kaikki tuntu vaan niin nihkeältä. Mutta sitten kun en hengaillut homeisissa paikoissa ja kävin ulkonakin, niin päivän mittaan ääni alko kulkemaan ja olo paranemaan.


Tinjan kanssa kauppaan menossa..

Opistolla esiinty huippu MGtH-duo.
 Illalla juttelin pitkästä aikaa ystävien Annan ja Sannan kanssa. Ilta venykin pitkään ja menin nukkumaan vasta neljän aikaan yöllä.Mutta oli kyllä ihan älyttömän huiput keskustelut. Tuli vähän haikeus niitä aikoja, kun asu tuolla kalajoella asuntolassa.

Sunnuntaina väsytti aamulla muutaman nukutun tunnin jälkeen, mutta oli kuitenkin hyvä fiilis.

 Me esiinnyttiin kolmen kuoron-konsertissa. Me esiinnyttiin viimesenä ja oli kyllä ihanaa laulaa. Ensimmäisten reenien nihkeys tuntui kaukaiselta ajatukselta, koska laulut meni hyvin ja oli niin hyvä fiilis laulaa nuiden ihmisten kanssa. Tuli myös hyvä mieli siitä, etten oo lopettanut tuossa kuorossa, vaikka sekin on käynyt mielessä, kun niin monet ystävät on jo lopettaneet.. Mun aika ei oo vielä :) Mää lauloin myös soolon yhessä kappaleessa ja musta tuntu, että ei oo pitkään aikaan jännittänyt niin paljon yksin laulaminen, mutta se oli onneksi kivaa jännitystä.


 Heti, kun oltiin saatu laulut laulettua niin lähdettiin Meekun ja Jennan kaa melkeen juoksujalkaa viemään kamat autoon ja nokka kohti Oulua. Harmitti lähtä niin kiireellä eikä sanoa kunnolla heippaa kaikille.
Kiire johtu siitä, että meillä oli Meekun kanssa kempeleessä esiintyminen askeleet-kuoron kanssa. Jenna vei meidät Meekulle, jätin tavarat ja kissan sinne, vaihdettiin toiset kuoroasut ja lähdettiin ajamaan kohti kempelettä. Ei olla oltu parissa viimesissä reeneissä, joten tuntu,että ollaan ihan pihalla.. mutta ei jännittänyt, koska ei tarvinut kuitenkaan laulaa yksin ja oli tullut päivällä jännitettyä jo niin paljon. Kirkossa esiinty monta eri kuoroa ja se oli hieno tilaisuus. Mentiin vaan niin kiireellä toisesta esiintymisestä toiseen, että tuntu jotenkin tosi absurdilta olla yhtäkkiä ihan eri kuoron kanssa laulamassa. Mulla ei oo sieltä mitään kuvia, toivoisin, että saisin jostain kuvia sieltä.

Mutta olin tosiaan vasta vähän vaille yheksän illalla kotona ja olin ihan totaallisen poikki. Nukahin sohvalle ja tänään aamulla teki tosi tiukkaa nousta ylös ja töihin. Oon ihan tajuttoman väsynyt! Mutta toisaalta, tuntuu, että sai kalajoelta voimaa jaksaa taas arkea eteenpäin.

Tännää hain linnanmaalta H&M:n paketin, esittelen ne sitten myöhemmin ja kerron tästä päivästä muutenkin sitten seuraavassa postauksessa.

Mutta oikein mukavaa viikkoa kaikille! :) 

7 kommenttia:

 1. Voi hönö homeiden kanssa! Olikos se "homeeton" rakennus siis päärakennus? Se on homeessa myös...:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle sanottiin, ettei siellä päärakennuksella oo hometta? Kyllä mulla sielläkin silmiä kirveli, mutta luulin, että se johtu siitä, että olin ollut asuntolassa ja tyynelässä. Päärakennuksella mulla on vaan se ero, että siellä mulla ei lähe ääni. Harmittaa hulluna, kun meillä on edelleen opisto harjotustilana.. :< Mutta siitä uudesta asuntolasta tulee kyllä ihan mieletön!!

   Poista
 2. Tosi ihania kuvia sinusta ja Meekusta! Ootte ihan kuin siskoksia. :D
  Onko teillä yleensä kuinka kiireiset aikataulut noissa Paljaat jalat-kuoron jutuissa? Ajattelin vaan, että olis kiva joskus tulla moikkaan teitä, kun teillä täälä Kalajoella noita kuorojuttuja on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heheh, Nyt ku molemmat ollaan vaaleatukkasia,niin melkeen käydään siskoksista :p kiitos!
   Ei meillä nykyään oo enää niin tappotahti noissa viikonlopuissa, joten varmasti kerkeäis nähellä :)

   Poista
 3. Oi siskoni mun, oon ihan sian näkönen tuosa kuvasa missä ollaan Jennan kanssa :D Ja muutenki oon vähä palikka, aina sama ilme :D :D Mutta siis hassua, että tuli ihan tosi hyvä mieli kun katto noita kuvia, vaikka aluksi kaikki oliki tosi nihkeetä. Pus, oot ihku<3!
  Niin ja Hantta, ilman muuta nähään joskus kun ollaan Kalajoella reenaamassa, aikataulut antaa aina periksi sen verran ;) -Meekku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah.. Etkä oo siannäkönen! mutta toisaalta, eikö sitä sanota, että "söpö, ku sika pienenä" <3. Tosiaanki hyvä mieli ku kattoo nuita kuvia ja sunnuntaina varsinki oli sellanen hyvä mieli, että on tuossa kuorossa :)
   ja pus vaan itelleski <3 <3

   Poista
  2. Huippua! Teijän pitää ilmotella mulle sitte ku ootte seuraavan kerran täällä lauleskelemassa! :)

   Poista