maanantai 18. helmikuuta 2013

Toivepostaus: Vapaapäivä kuvina.

Kun tein aiemmin päiväni kuvina, niin tuli toivetta, että tekisin sen vapaapäivästäkin. Tein sitten sellaisen, eli nämä kuvat on lauantailta.

Nukuin pitkään..

 Heti ensimmäisenä annoin Murulle ruokaa.. Se sai oikein herkkuruokaa!
 Kello oli sen verran, että olis pitänyt jo syyä lounasta ja mulla oli kamala nälkä.. mutta kuitenkaan heti herättyä sitä ei jaksa vielä ruokaa syödä, joten tein vähän runsaamman aamupalan..

 ja täytyy sanoa, että en kyllä meinannut jaksaa edes syödä kaikkea, tuli ihan täys olo!
 ja koska mää en voi koskaan kotona syödä ilman, että katon samalla jotain ohjelmaa, niin laitoin iholla-jakson pyörimään, ku oli koko viikolla jäänyt katsomatta... No sitten katoinkin kolme jaksoa!
 Sen jälkeen laitoin musiikit soimaan...
 ja aloin pesemään vessaa..
 ja sitten menin suihkuun..
 ja suihkusta tullessani Muru oli päättänyt vallata mun pyyhkeen ja ilman taistelua en saanut sitä siltä..
 Suihkun jälkeen sitten meikkiä naamaan, oli kiva kerrankin ihan rauhassa meikkailla.

 Sitten aloin lakkaamaan kynsiä.

 ja sitten alkoi taas se vaatekriisi! Kokeilin vaikka mitä, mutta mikään ei tuntunut hyvältä. Sitten huomasin, että mulla alkaa tulla kiire, jos aion keretä vielä kauppaan.. niin piti tehdä sitten nopeasti päätös mitä laittaa päälle.
                             
 Olisin halunnut laittaa mun lemppari huulipunaa, mutta en sitten kiireessä löytänyt sitä, joten laitoin yhtä toista..
 Mutta se tuntu liian tummalta ja otin enimmät pois paperilla ja sitten pitikin vetää jo takkia niskaan!
 Lähdin siis keskustaan, ku menin käväseen kaupassa. En ottanut siellä kuvia, kun oli kiire, että kerkes kauppaan ja huomasin olevani myös vähän pahalla tuulella.. Johtu luultavasti siitä, etten ollut sitten oikeen kerennyt syyä mitään muutaku sen aamupalan ja verensokerit oli alhaalla.
 Alko kaupassakin käet vaan tärräämään, joten menin bussilla tuiraan ja päätin, että nyt on pakko saada ruokaa! Menin käymään subissa.
 Maija tuli hakemaan mua siitä subista ja mentiin nopeasti käväseen Annulla hakemassa Maijan yks paita..
 ja sitten lähdettiin käveleen kohti Mikin ja Meekun kotia.

En muista millon viimeksi olen viettänyt aikaa Meekun ja Mikin luona, joten oli aivan ihanaa mennä viettämään iltaa sinne ja tutustuttaa mun ystäviä keskenään.

 Tanja ja Riikkakin tuli sitten illemmalle sinne!
 
Ilta oli älyttömän hauska ja mukava! Oli ihanaa viettää aikaa tyttöjen ja Mikin kanssa. Kiitos kaikille illasta! Jossain vaiheessa siis nakkasin kameran laukkuun, koska en jaksanut enää kuvailla kaikkea, kun halusin vaan nauttia illasta niiden ihmisten kanssa. Mutta meni todella myöhään ja se on kostautunut seuraavana päivänä.

Jokainen vapaapäivähän on yleensä erillainen, välillä sitä on vain kotona ja välillä taas jossain menossa.. Mutta nyt oli tuollainen lauantai, mitä tykkäsitte tälläisesta postauksesta?

3 kommenttia: