torstai 31. tammikuuta 2013

Haaste

Sain haasteen Iirikseltä. Kiitos paljon haasteesta :)


Säännöt:
1. Kiitä haastajaasi ja linkkaa hänet postaukseesi
2. Vastaa haastajan 11 kysymykseen
3. Keksi 11 uutta kysymystä
4. Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
5. Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät

 

1. Mitä teet ensimmäisenä joka aamu kun heräät?

- Jos en herää herätyskelloon, yleensä herään siihen, että kissa herättää mut, joten ihan ensimmäisenä kävelen keittiöön ja annan ruuan kissalle. Sen jälkeen menen vessaan.

 
2. Lempiblogisi?

- Mulla on aika monta lempparia, mutta voisin sanoa yhen lempparin jota en oo aiemmin täällä sanonut ja se on: Oisko tulta-blogi

 
3. Mitä ilman et lähde koskaan kotiovesta ulos?

- Ilman käsilaukkua,  johon sisältyy vaikka mitä, kuten kännykkä, lompakko, kamera ym, mutta kaikista tärkeimmät siellä on kotiavaimet.. ja jos oon töihin menossa niin työavaimet ja bussikortti. Myös kuulokkeet on aina oltava mukana.


4. Horoskooppisi? Osuuko merkin kuvaus sinuun?

- Skorppioni. Yleensä ottaen musta tuntuu, ettei todellakaan osu. Tuntuu, että skorppareista sanotaan aina vaan, että ne on tosi seksuaalisia ja aggressiivisia.. Enkä tunnista itteeni siitä. Mutta se kuvaus osuu, että tunnen syvästi ja ymmärrän syviä vesiä paremmin, kun pintaliitoa.

 
5. Kaunein paikka suomessa?

-Naantali kesällä

 6. Lempikirjailijasi ja mikä hänen kirjoissaan sinua eniten koskettaa

- Mulla ei oo mitään tiettyä kirjailijaa, jonka kirjoja luen, vaan kaikkia vähän sekavasti... mutta jos joku pitää sanoa, niin Torey Hayden.. En oo lukenut sen kirjoja pitkään aikaan enkä osaa vastata, että mikä niissä kirjoissa koskettaa erityisesti, mutta ne on kuitenkin älyttömän koskettavia tositarinoita.

 
7. Mitä onnellisuus merkitsee sinulle?

- Onnellisuuteen ei tarvitse välttämättä mitään konkreettisia, suuria tai ihmeellisiä asioita, mulle onnellisuus merkitsee levollisuutta... että illalla vois mennä nukkumaan niin, ettei ahdistus siirrä sun unta mihinkään ja, että aamulla ensimmäinen ajatus ei oo ahdistus, vaan kiitollisuus uudesta aamusta. En tarkoita sitä, että onnellinen ihminen on aina iloinen, mutta semmonen perus levollisuus itsensä kanssa. Onnellisuus on myös sitä, että läheisten seurassa on hyvä olla ja, että on tyytyväinen omaan elämäntilanteeseen ja kokee, että elämä on hallinnassa.

8. Kuvaile ihminen, jonka kanssa uskoisit tulevasi toimeen täydellisesti

- Mää tuun toimeen aika monelaisten ihmisten kanssa, mutta sellainen ihminen, jolla on samankaltaiset arvot ja ehkä samanlainen elämäntilanne, samanlainen huumorintaju ja joka osaa huomioida toisia ihmisiä. (Anteeksi tuli vähän ympäripyöreä vastaus)

 
9. Mitä ajattelet sosiaalisesta mediasta? Miten se on muuttanut ihmisiä?

- Mun mielestä sosiaalinen media on tosi ulkonäkö-keskeistä, joka tuo paineita monelle "tavalliselle" ihmisille. Musta tuntuu myös, että median takia ihmisten yksityisyys on tullut monella tapaa vieraaksi käsitteeksi.

10.Mikä oli ensimmäinen toiveammattisi lapsuudessa?

- lastenhoitaja tai laulaja

 
11.Mikä bloggaamisessa on kiinnostavinta?

- Päivät ja viikot menee vauhilla ja itse unohtaisin monia asioita kuluneista päivistä, jos en välillä niitä laittais tänne. Toisaalta en osaa edes selittää tätä, tähän koukuttuu ja välillä tuntuu, että tää on mulle myös jonkinnäköstä terapiaa,että kaiken arjen keskellä pysähdyn miettimään omia kuulumisia ja jos en halua laittaa tänne niitä kaikkein henkilökohtasempia juttuja, niin mietin mitä hyvää mulle myös kuuluu.


Uudet kysymykset HantalleFannilleMiramekolleEmpulle ja Jennille


1. Kerro joku mukava muisto lapsuudesta?

2. Millainen käytös ärsyttää muissa ihmisissä?
3. Haluatko muutoksia nykyiseen elämäntilanteeseen, mitä?
4. Kehen/keihin ihmisiin turvaudut jos sulla on joku hätä?
5. Millä tavalla rentoudut, jos sulla on stressiä?
6. Mistä asioista olet kiitollinen?
7. Mitä pelkäät?
8. Mikä on suhteesi musiikkiin?
9. Ketä sun perheeseen kuuluu ja millaset välit sulla on heihin?
10. Ketä ihailet ja miksi? 
11. Mitkä on ollut elämäsi kohokohtia?

Ei tullut nyt niin monelle bloggaajalle, ku pitäs ja anteeksi, että tuli niin henkilökohtaisia kysymyksiä.. vastatkaa niihin sen mukaan miltä itestä tuntuu :) 
  


3 kommenttia: