torstai 29. marraskuuta 2012

Pieni ja punainen ensimmäinen asunto (2009-2010)

En tiiä kiinnostaako teitä ollenkaan nähä mun edellisiä asuntoja, mutta ainakin omaksi iloksi voisin tehä, ku tullee niin nostalginen olo ku jokaiseen kotiin liittyy omat muistonsa. Ennenku mää muutin Ouluun, niin olin asunut kalajoella asuntolassa sen 3-vuotta ja kun opiskelu päätty, niin asuin kesän kotona Raahessa. Elokuussa 2009 muutin sitten ihan omilleni ja löydettiin ihana yksiö tuirasta koskitieltä. Kämpässä oli neliöitä 24. Eli se oli tosi pikkunen. Se oli silti ihana ja mun ihan ensimmäinen oma koti. 


Sain ilmeisesti yliannostuksen punaisesta väristä, ku nykyään en kauheesti halua sitä enää sisustuksessa käyttää. Mää asuin tuossa kämpässä vaan puolivuotta, koska siihen taloon tuli putkiremontti.
Mutta miltä näyttää ?   Omaan silmään se näyttää aivan liian punaiselta.. :D

6 kommenttia:

 1. Oijj vähä kivaa et teet näistä vanhoista asunnoista postaukset :p!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kivaa että se on kivaa muistakin ku minusta :P

   Poista
 2. Ihanan punaista!<3 Se on mun lemppari sisustusväri. :D Niin, ja mua ainakin kiinnostaa nämä asuntopostaukset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se punanen joskus taas tulee mun sisustusväriksi takas :) ja kiva, jos tykkäät.. mietin, että kiinnostaakohan ketään :D

   Poista
 3. Ihanan punaista, mulla on just noi marimekon verhot nyt keittiössä:) Nuoreksi olet osannut sisustaa ihanan hienosti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :> Kun sitä muutti tuollon omilleen, niin oli vähän hakusessa ehkä se oma sisustustyyli, mutta äidiltä oon ehkä perinyt sitä intoa sisustukseen :)

   Poista