tiistai 30. lokakuuta 2012

Ihana lauantai

Mainitsinkin, kun alotin reissupostaukset, että Mari tuli mun luo sillon perjantaina. Se oli just sillain, että oli jo tosi myöhä ja molemmat kottiin menossa, ku sannoin, että "haluatko tulla yöks?" "Joo voin mää tulla". Oli tosi ihanaa, että Mari tuli. Mentiin aikalailla heti nukkuun, ku päästiin mun luo. Nyt sitten vähän kuulumisia ja kuvia lauantaista. Aamulla heräsin siihen, ku kuulin, että Mari heräili olohuoneessa. Oli ihanaa herätä siihen, ettei ollut tyhjä koti. Mari laitto kahvin tippumaan ja tuli mun sängyn päähyn istumaan, ku en vielä ollut kyennyt nousemaan. Kerrottiin toisillemme meidän unet, ku ne on aina tunnetusti ihan pöhölöjä.

Tässä kuva aamupalalta.
 Mää oon valittanut sitä, että kuinka vaikeaa luonnollisestikkin on yksin saaha lintattua lakanoita, että ne sais sillain nätisti ja pieneen osaan. Sannoin Marille perjantai-yönä, että voitas joskus tehä lakanatalkoot ja lintata yhessä molempien lakanat ja Marihan innostui tästä ja niimpä me yhessä siivottiin mun liinavaate/pyyhe kaappi. En hoksannut ottaa ennen-kuvaa, mutta tässä kuva valmiista lopputuloksesta. Mulla on vielä aika monet lakanat ja pyyhkeet pyykkikopassa, joten tuonne vielä pitäs aika monet saada mahtumaan. Oon joutunut päättämään, etten voi hommata uusia pussilakanoita, ellen luovu joistakin. En vihti edes sanoa kuinka monet omistan :D Tässä siis ei todellakaan näy ku muutamat..

 Urakoinnin jälkeen sitten alko jo tulemaan pikkuhiljaa näläkä, joten tekastiin sitten ruokaa.
 Ja oli muuten tosi hyvää!
 Sanoin Marille, että nyt tuli ihan innostus, että joku päivä kyllä siivoan vaatekaapitkin ja ihan oikeasti Mari sano, että "Mää oon ihan messissä, jos haluat nyt siivota". Tuntu ihan hassulta, että joku oikeesti haluaa ruveta siivoamaan mun kaappeja. Se olikin vähän isompi urakka, ku lakanoitten ja pyyhkeitten laittaminen.

Tässä Mari lajittelee mun sukkia :D
 ja siis kattokaa nyt tuota yhtä kaappia... Sen jälkeen kun kaivoin kirpparivaatteita, niin kaikki on ollut ihan sekasin. Mutta saatiin kaapit siisteiksi, mutten tosin oo kuvannut valmista tulosta.
 Mutta on kyllä ihan mahtava fiilis, ku kaapit on nyt järjestyksessä.. ja aion kyllä pitääkin ne järjestyksessä.
Pyykkiäkin tuli pestyä pari konneellista, kuten alla olevastakin kuvasta voitte huomata. Ja jos ihmettelette tuon taulun sijaintia tossa sohvan päällä, niin se on mun yks projekti, joka on vielä kesken... Tuota tyroksilevyä ei saa tohon seinään kovinkaan hyvin, joten siihen pitää keksiä joku juttu.. ja tuo kangaskin pitäs silittää..
 ja kun tosiaan oltiin saatu niin reippaasti siivottua, niin alettiin paistaan lettuja..
 ja samalla pelattiin korttia..
 ja oli jotenkin tosi joulufiilis, ku ulkona oli lunta ja poltettiin kynttilää!
 ja lätyistä tuli aivan liian hyviä!

Oli kyllä aivan mahtava päivä Marin kanssa. Saatiin paljon aikaseksi,rentouduttiin ja nautittiin toistemme seurasta.. Se on mahtavaa olla tuollaisen ihmisen kanssa, ku kaikki oleminen on niin helppoa eikä tarvi stressata mitään. Katotaan millon tulee mulle kutsu, että käydään vuorostaan Marin kaapit läpi :)

2 kommenttia:

  1. Ahkerat tyttöset :) vähä noi lätyt näyttää hyviltä...
    BTW.. mulla ois sulle blogis tommonen haastehommeli > http://uno-de-esos-dias.blogspot.fi/2012/10/kukaan-ei-tieda-kumminkaan.html

    VastaaPoista
  2. ja tytöt vois tännekin tulla laittamaan kaapit tip top..:D niin ja voisitte te paistaa ne lätytkin..enni kun tietää,että ei ole minun juttuni se:DD ..paljon mieluimmin teen remppaa kuin paistan lättyjä:D

    VastaaPoista