maanantai 24. syyskuuta 2012

Viikonloppu

Perjantaista ei ole yhtään kuvaa eikä mitään kerrottavaa. Olin taas tosi väsynyt, etten jaksanut lähtä mihinkään enkä nähä ketään töiden jälkeen.. Alottelin vähän siivousta ja hengailin vain kotona. Lauantaina sitten lähdettiin Askeleet-kuoron kanssa utajärvelle meidän leirikeskukseen luurinmutkaan. Siellä meitä oli kouluttamassa yks laulupedagogi.. Harjoteltiin myös sunnuntain esiintymislauluja. Oli tosi ihanaa nähä ystävää Meekkuakin pitkästä aikaa !
 Laulamisen jälkeen me alettiin tekemään kaikki itelle helmet, joista tulee meidän esiintymis helmet. Meillä on siis sellainen violetti kuoroasu, ja pari erillaista huivia, joita käytetään jos esiinnytään esim. mustissa vaatteissa ja nyt tehtiin sitten helmet joita voi myös käyttää niiden mustien vaatteiden kanssa. Kaikkien helmistä tuli aivan ihanat ja ne sopi tosi hyvin yhteen.
 Suurinosa meni sitten saunomaan, mutta minä ja Meekku soiteltiin kitaraa ja laulettiin..
Illalla sitten lähettiin ajamaan takas Ouluun. Oli aivan ihana päivä. Meillä on ihana kuoro.

Sunnuntai-aamuna meillä olikin sitten heti esiintyminen messussa jossa laulettiin kolme laulua. Laulut meni hyvin, vaikka kaks niistä lauluista oli sellasia, että kuulin ne eilen eka kerran, mutta onneksi kerkesin oppia. Saatiin myös paljon kehuja meidän helmistä. Oli mukavaa olla laulamassa pitkästä aikaa.
Tännää on ollut taas aurinkoinen sunnuntai.. Oon nyt kiinnittänyt huomiota, että tää on jo ainakin kolmas sunnuntai peräkkäin, ku on kaunis aurinkoinen sää. Tuollasia ilmoja sais olla useamminkin!
 Laulamisen lisäksi tännää oon keskittynyt siivoamiseen. Yhtäkkiä mulla myös iski kummalline tunne kurkkuun ja heikko-olo.. Joten tilanne vaati muumi teetä..


Kello on jo kaks yöllä.. Mun pitäs nyt ihan just alkaa nukkumaan, että kerkeäisin nukkua edes muutaman tunnin. Hyvää yötä kaikille ja mukavaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. MITÄ ihmettä tuo muumitee on, minkä makusta? PAKKOSAADA! :D -Meekku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on monenmakusia :D tuo muumimamma oli ainakin mansikkaraparperi ja sitte oli ainakin mustikkamuffini :D Voin tehä vaikka postauksen nuista teepusseista, ku muutki on kysellyt ;)

   Poista
 2. Voi ihanaa teetä! Tän teenystävän on pakko käydä ostamassa tuota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, joo se on hyvää. Piti itekki ostaa sitä lisää, vaikkei edellinen oo vielä edes loppunut :D

   Poista