sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kiireinen, kamala ja ihana perjantai.

En jaksa kertoa (tuskin teitä edes kiinnostaa) yksityiskohtasesti kaikkea sitä kuinka kamalan kiire ja raivostuttava mun perjantai oli päivällä..töiden jälkeen hain auton lentokentältä, ajelin kaupungissa pitkästä aikaa ja sillonku sulla on väsy, nälkä, kiire ja kauhee stressi päällä, niin ei oo yhtään kivaa ajaa autolla jossain keskustassa.. Mutta siitäkin selvittiin! ja sitten kun pääsin kotiin, niin alle tunnin päästä piti olla jo lähössä, joten tosi nopsaa piti käydä suihkussa ja laittautua.. sitten taas auton rattiin ja hakemaan Maijaa ja nokka kohti madetojaa.. Navigaattori näytti kaupungilla taas ihan vääriä reittejä ja jos olisin vaan uskonut sitä, niin olisin ajanut kiellettyihin ajosuuntiin ja sitten ei meinattu löytää parkkipaikkaa ja kun vihdoin löydettiin, niin oikeesti vaan juostiin täysillä sinne saliin.. Eli siis mentiin kattomaan "Kumman kaa"-showta. Tiiättekö ku on kauhee kiire ja stressi päällä, niin sitä ei osaa rauhottua sillonkaan ku sais vaan hetken oikeesti huokasta.. Mulla oli jotenkin aluksi tosi levoton olo, mutta kyllä mää sitten pystyin keskittyyn siihen esitykseen ja oli se ihan hyvä, vaikka ehkä ootin siltä vähän enemmän. Mutta oli siis kuitenkin kokemisen arvonen esitys! Mulla ei oo kuvia ollenkaan sieltä, kun siellä ei saanut kuvata  Mutta sittenku se esitys oli ohi, niin lähettiin taas autolla seikkaileen keskustaan ja käymään kaupassa ja sitten viemään auto kotiin ja hypättiin Maijan kanssa bussilla takas keskustaan ja mentiin kuuntelemaan cross cafeen Inselaa. Siinä vaiheessa pysty vasta huokaseen ja rentoutumaan..

 Insela soitti tosi hyvin ja Helenan ääni on niin kaunis, että mulla meni vaan kylmiä väreitä kun kuuntelin sitä. Sanotukset oli myös loistavia.    
       
 Keikan jälkeen sitten lähdettiin vielä Maijan kanssa käveleen Tanjalle. Ilta ja yö oli oiken mahtava ja tuli tutustuttua uusiin ihmisiin! Monenlaisia huvittavia hetkiä kyllä oli sen yön aikana ja ihme kyllä sitä jakso valvoa aamuun asti! Oli kiva, että kiireinen päivä muuttu kuitenkin ihan mahtavaksi illaksi komiikan, musiikin ja ystävien parissa. Kyllä sai sitten lopulta sulkea silmänsä ihan hyvillä mielin, ku lopulta nukkumaan maltto mennä. Ainut kuva vielä loppuillasta on tämä mun oma kuva..


Viikonlopusta lisää saatte seuraavassa postauksessa, jonka ehkä teen vielä tän illan aikana. Nyt hetkeksi telkkarin ääreen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti