perjantai 3. elokuuta 2012

Loman jälkeinen työviikko takana..

Hirveän nopeaa meni tämä viikko. Tuntu omituiselta palata töihin kuukauden loman jälkeen ja pelkäsin aamuherätyksiä.. Mulla on ollut ihan järettömät unirytmit lomalla ja on ollut vaikeaa mennä aikasin nukkumaan ja herätä aikasin. Eilen menin jopa pikkasen ennen kahtatoista nukkumaan, tälläviikolla oon mennyt  1-2 kahen aikaan ja herätyskello soi aamulla 5:45. Mutta on ollut mukavaa olla töissä, onneksi! En oo tällä viikolla kauheasti ottanut kuvia, kun kuitenkin arki vie mukanaan, kun on tosiaan täytynyt opetella loman jälkeen tosiaan vähän erillaiseen rytmiin ja oon ollut niin väsynyt. Mutta jotain kuvia silti...

mun ihanat pilkulliset pussilakanat!
 Sunnuntaina ja maanantaina oli niin kovat vesisateet ja ukkoset, että ulkonakin oli illalla niin paljon pimeämpää ja eka kertaa sytyttelin kynttiöitä parvekkeelle... Syksy tulee..

 Käytiin maanantaina ystävän kanssa amarillossa syömässä. Tilattiin molemmat 2 alkupalaa ruuaksi, joiden hinta on jotain vähän päälle 7 euroa, iso limsa joka 4euroa ja järettömän jäätelöannokset, jotka maksaa kans yli 7euroa.. Jouduttiin odottamaan sitä jälkiruokaa jonku aikaa ja tarjoilija pahoitteli myöhästymistä.. Ne oli myös unohtanut laittaa annoksiin keksinmuruja ja tarjoilija toi ne muruset sitten jonkuajan päästä kupissa, että saatiin ite ripotella ne annoksiin.. kun hän haki sitten lautaset pois ja pyysin laskua, hän sanoi, että " vähennän teiltä molemmilta limsan hinnan, eli 4euroa molemmilta, ku jouduitte oottamaan ja unohettiin ne keksinmurut.." Me oltiin siitäkin jo yllättyneitä, ku ei mua nyt niin kauheesti haitannut se oottaminen.. No jouduttiin sitten oottamaan sitä laskuakin vähän tavallista pitempään ja kun tarjoilija saapu, se pyys taas anteeksi oottamista ja ilmotti, että vähensi meiltä vielä jälkiruuan hinnankin.. eli saatiin molemmat alennusta yli 11euroa ja maksettavaksi jäi vaan ne alkupalat.. Olipa kyllä harvinaisen hyvää palvelua! Kysyinkin siltä tarjoilialta, että "ihan oikeestikko?". Amarillo taas rulettaa!
 Tällä viikolla mulla on myös käynyt ystäviä kylässä, mutta en oo jaksanut käyttää kameraa.. Eilen sitten otin taas kameran esille..
 Töiden jälkeen kävin oliviassa syömässä salaatin..
 Hengailin kaupungilla vähän aikaan töiden jälkeen...

 ja sitten menin Jennille kyläileen.. Juotiin aivan ihanaa kirsikkateetä ja syötiin aivan mahtavia subin keksejä. Mun mielestä ne on parhaimpia keksejä mitä voi olla. Jenni on töissä subissa, joten olenko kateellinen ilmaisista kekseistä?
 Vein Jennille vadelmia ja ne oli niin hyviä. Mulla tulee aina mieleen lapsuus vadelmista, kun käytiin keräämässä yhestä pensaasta niistä.. en kyllä tiiä kenen se pensas oli :D

 Jennilla oli aivan ihana pieni asunto keskellä keskustaa..
Lisäänpä tähän vielä Jennin blogin osotteen! Tykkään Jennin blogista niin paljon, käykääpä kurkkaamassa :)
 ja sitten muutama kuva mun tämänhetken lempparimekosta!

 Tännää pelattiin Pekka-peliä ja en oo pelannut sitä sitten lapsuuden.. Pelasin parin 9-vuotiaan tytön kanssa ja nauroin ihan kippurassa ku meillä oli niin hauskaa. Musta tuntuu, että oon ollut niin väsynyt, etten oo kunnolla nauranut koko viikkoon.. Tännää tulin niin hyvälle tuulelle pikkutyttöjen seurassa..

 yritin myös piirtää liiduilla tuota kokkipossua!
 ja pari tyttöä piirsi mun kuvan... eikö oo ihan näkönen.. :D
 Näin myös sudenkorennon, joka oli ihan tajuttoman iso verrattuna niihin mitä yleensä näkkyy. Pelkään nuita ihan hirveästi ja säikähin niin paljon kun tuo lähti lentoon.. hyi hyi.
Lähen kohta viettään iltaa ystävän luokse, tulee kohta kiire ku jumituin tähän, joten meenpä kriiseileen mitä laitan päälle. Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. UUHLALALAA!miten UPEA MEKKO!:O ihana!kateus hiipi nyt kyllä : D

    VastaaPoista
  2. :D Se on kyllä ihana. haluaisin useamman tuon mallisen.. :)

    VastaaPoista