tiistai 15. toukokuuta 2012

Äitienpäivä

Saatte nyt äitienpäivän kuulumiset maanantai-tiistain välisenä yönä kello 3:24. Mitennii mulla on rytmit ihan sekasin?

Mulla oli sunnuntai-aamu taas niin sähellystä, niinku aamut muutenkin.. Yritin laittaa hiuksia jotenkin hienosti, mutta mikään ei onnistunut ja lopulta vedin sitten ponnarille hiukset ja äidillä mää sitten jossain vaiheessa otin sen ponnarinkin pois. Mutta mää tosiaan aamulla heräsin seittemältä jo ylös ja laitoin kameran akun lataukseen, että voipi ottaa sitten kuvia. Mutta kotiinhan se kamera sitten jäi. Joten otin kuvat sitten äidin kameralla ja nappasin ne sitten muistitikkuun mukaan.
Hirviällä kiireellä pyöräilin aamulla kukkakauppaan ja sitten junaan, onneks kerkesin! Oli kyllä aika kaunis aamu, kun aurinko vaan paisto. Samanlainen sää, ku viimevuonna äitienpäivänä.
Mutta sitten asiaan..


 Äiti oli maalannut keittiön seinän ja se oli niin ihastuttavan näkönen!
 ja sitten itse päivänsankarin kanssa samassa kuvassa !

 Ripe ja äiti <3

 sitten lähdettiin alpuan nuorisoseuran talolle, kun siellä oli perinteinen äitienpäiväjuhla.
Risto piti siellä puheen, joka oli tietysti hyvä !
Mulla oli pienet ennakkoluulot liittyen siihen, että meen johonkin alpuan tapahtumaan..mutta kun menin sinne, niin se olikin tosi sympaattinen ja kiva juhla. Ohjelmassa luki, että tanhuesitys ja siinä vaiheessa mää mietin,että onko tää tottakaan.. mutta pikkutytöt kun sitä esitti, niin se oli tosi sulonen esitys!
 Siellä oli myös kolme siskoa, jotka laulo useamman laulun ja tytöt oli älyttömän musikaalisia ja hyviä. Mää tulin niin hyvälle tuulelle niiden lauluista.
ja Maija-tyttö laulo siellä pari laulua ja hänkin osasi hyvin laulaa ja se oli kyllä tosi liikuttava esitys sekin.

 Täytyy sanoa, että yllätyin kuinka mukava juhla olikaan. Tosi herttanen ja hyvä tunnelma. Sitäpä ei tiiä vaikka sitä eksyis tuonne taas ens äitienpäivänä ;)
Kun tultiin juhlasta takas, niin Fanni ja Make oli tullut. Ja tietysti myös Kingi.

 Kingi on siis Riston tytön Annan koira, mutta se on tainut viedä ihan Fannin sydämen ja se onkin Fannilla usein hoidossa, kuten nytkin.

 <3
 ja sitten meidän perheen yhteinen harrastus, jota jokainen käy aina välillä Riston konneella harrastamassa...
Harmi,että ihan kaikki lapset ei päässyt paikalle, mutta oli aivan ihana äitienpäivä. Meillä on hirrrveen rakas, rikas ja ruskettunut äiti.. eiku siis ainakin rakas, ihana ja paras <3 Olisin halunnut jäädä maalle äidin ja Ripen luokse, mutta arki kolkutteli jo uhkaavasti ja oli pakko illalla hypätä takas junaan, joka toi mut tänne Ouluun. Toivottavasti pian pääsisin sinne ja kohtahan on kesä. Sillon mää otan kissan mukaan ja meen alpuaan jossain vaiheessa! Näihin tunnelmiin nyt lopetan, kerkeän parisen tuntia vielä nukkua ennenku pitää nousta töihin. hui, laput silmille ja peiton alle! Huomenna kuulemma paistaa aurinko ja on muutenkin lämpimämpi päivä, jee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti