torstai 31. toukokuuta 2012

Muutosta selvitty.

Onpa ollut haipakkaa. Mun oikeesti pitäs mennä kohta nukkumaan, mutta teen äkkiä tän postauksen. ja oikeesti olis kauheesti kyllä hommaa mitä pitäs vielä tehä. Tännää siis muutin uuteen osoitteeseen ja tähän liittyy monenlaista tunnetta. Mulla olis kauheesti kerrottavaa tästä muutosta ja sähläyksistä mitä siihen liitty, mutta kerron ne sitte ajan kanssa. Pari kuvaa viimepäiviltä..

Yks ilta ahisti pakata ja olla sekasorron keskellä ja menin vähäksi aikaa tuuletusparvekkeelle, että pääsee vähäksi aikaa pois sisältä :D
 tuntu ihan hirveän haikealta katsoa sitä pihapiiriä...
 en tiiä huomaatteko, että mun tuo oikeanpuoleinen nilkka on punanen ja turvoksissa. En lauantaina pystynyt kunnolla enää edes käveleen, ku perjantaina joku öttiäinen maisto mua tuosta jalasta ja tietenkin sain taas jonku allergisen reaktion. Onneksi yhellä lääkkeellä sen turvotuksen sai sitten laskeutumaan..
Tiistaina mää ostin mansikoita, että saisin vähän energiaa pakkaamiseen...
 ja sitten vähän kuvia vanhasta kodista.. nää on otettu tännää, ku epätoivosesti pakkailin vielä..

 tosiaan päivään kuuluu kaikenlaista vastustusta, mutta nukahan just joten kerron siitä sitten myöhemmin. ja nyt muutama kuva täältä uudesta kodista..
 tuo huone pitäs tyhjentää kokonaan, mutta en jaksa tehä sitä nytten. Se siis tullaan parin päivän päästä tapetoimaan, ku ei kauheesti houkuta tuo nykynen tapetti. Myöhemmin saatte sitte vähän tarkempaa kuvaa tapeteista ja vaatekaapin ovista.. tiedossa siis ennen ja jälkeen kuvamateriaalia. :)
 parveke näyttää nyt tältä.. toivottavasti yöllä ei sada vettä ;)

 ja sänky on tosiaan nyt olohuoneessa siihen asti, että makkari on saatu tapetoitua..
pakko sanoa, että lähinnä kaikki sähellykset sattu ku hommailin yksinäni, mutta sitten tuli urhoollisesti mun perhettä ja ystäviä avuksi ja sitten kaikki sujuikin mallikkaasti. oon niin kiitollinen niille, jotka tännää autto mua. Kiitos äiti, Risto, Make, Marjo, Toni ja Teemu. ja Maija, joka huolehit Murusta koko päivän. ja nyt Muru on maalla äidin huomassa. nyt jo ikävä, mutta parempi sen on siellä, että täällä saa asiat vähän järjestykseen..

en tiiä kuinka sekava tästä postauksesta tuli, käyn vähän ylikierroksilla ku on ollut ihan mahottomat nää viimepäivät. Jokapaikkaan särkee ja on särkylääkkeet on jossakin laatikossa :D pakko mennä nukkumaan, ku aamulla tosi aikanen herätys töihin ja pitäs varmaan jostain jätesäkistä löytää sitten jotain vaatettakin huomenna. Hyvää yötä kaikille!

2 kommenttia:

  1. voin kertoa,että mää en vaan YMMÄRRÄ, että neiti on oikiasti muuttanu ::DDD terveisin liikuttaa mun elämää ihan hirviästi niinku konkreettisesti ku täälä korvesa hengailen :D mutta silti. nyt pittää sitte taas opetella,että mitenkäs sinne neitin tykö ajellaan täältä kaukaa ja mikä ramppi se onkaan. Mutta kivalta näyttää,jos nyt voi vielä näyttää ;) ja keittiö! jee!

    VastaaPoista
  2. heheheh. joo on mullaki asiasta epätodellinen olo. :D mutta eiköhän sen pikkuhiljaa opi ymmärtään.. mutta sinne on kyllä tosi helppo tulla ja se on nyt yks ramppi eteenpäin, ku mistä tulisit tuiraan. ja tosiaankin, keittiö, jee :)))

    VastaaPoista