maanantai 26. maaliskuuta 2012

Opasta mua aurinko, mä pelkään pimeää..Polta jo pois ahdinko, mä kaipaan elämää.

Otsikossa oleva teksti on  Reinon biisistä: Aurinko. Se kolahtaa kyllä niin syvälle, ootteko kuunnellut sitä? Mutta ei siitä sen enempää.

Tännää kun heräsin aamulla vähä ennen kaheksaa, en meinannut tajuta miksi tietokoneen kello näyttää yhdeksää. Onneksi ei ollut työaamu, vaan sai rauhassa siirrellä kelloja ja miettiä mille sitä alakais. Yks mun vanha ystävä Niko soitti mulle aamulla ja juteltiin kyllä tosi pitkä puhelu. Mulla on ihan tosi tärkeitä muistoja niistä ajoista, kun vietettiin enemmänkin aikaa yhdessä. Sain taas pitkästä aikaa nauraa ihan kunnolla.. semmostahan se oli aina ennenkin Nikon vieressä, nauramista. Mutta myös paljon muutakin, itkua ja yhdessä kulkemista. On se jännä miten vuodet vierii ja ei tuu piettyä yhteyttä tärkeisiin ihmisiin. Mutta onneksi Niko soitti ja odotan, että pääsen jossain vaiheessa käymään Raahessa ja näkemään Nikoa.

Tännää olen saanut myös siivouksen päätökseen jonka alotin eilen. Kesken siivouksen mun oli kuitenkin pakko päästä käymään lenkillä, koska halusin käydä lenkillä vieläku aurinko paisto. Oon sairastellut niin paljon, että ei oo tullut harrastettua liikuntaa paljo yhtään, tuntu niin hyvältä vähän liikkua.. Nautin myös auringosta.. Kävin myös ruokkimassa sorsia ja nautin siitä, että sain olla vain joenrannassa ja kattoa miten vesi jo virtaa. Ihanaa, että se kesäkin sieltä vielä tulee.
 Tännää illalla oon myös leiponut, koska huomenna vietetään Raamista mun luona...

Nyt suuntaan peiton alle... Hyvää yötä kaikille ja mukavaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti