sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Meikkipostaus.

Koska mulla on tylsää, enkä voi tehä sairaana paljon mitään.. kuten siivota tai mennä ulos, kun aurinkokin paistaa kauniisti.. niin päätin kuvailla mun meikkejä ja esitellä niitä sitten täällä.

Maybellinen meikkivoide, puuteri ja valokynä.

 H&M:ltä poskipuna.
 Rimmelin kajaalia käytän lähinnä kulmissa, mutta joskus myös silmämeikissä. Lumenen eyeliner on ollut tosi hyvää ja tuo Lorealin ripsiväri on aivan ehdoton suosikki. Oon kokeillut monia muitakin ripsivärejä, mutta aina palaan takas tuohon, koska se on parasta. Sen lisäksi, että se pidentää ripsiä, siinä on lämpölukko, eikä ripsivärit leviä koskaan pitkin naamaa. Jos käy uimassa tai muuten kastuu, niin ripsarit lähtee, mutta ne ei suttaa naamaa. Tuo ripsiväri ei myöskään varise naamalle niinku monet muut. Tuota ripsiväriä suosittelen!
 ja sitten päästäänkin mun lemppareihin, eli luomiväreihin. Mää käytän aina luomiväriä. Tykkään leikkiä meikeissä väreillä.. Tässä on osa meikeistä oriflamea, Isadoraa.. osa on seppälästä, osa h&m:ltä ja osa espanjasta. Huulikiiltoja taitaa olla jokalähtöön, mutta niitä on pitkin ja poikin, etten niitä esittele.. enkä viimeaikoina oo käyttänytkään arkisin muutakun huulirasvaa.. ja nyt oon innostunut käyttämään huulipunaa. Tässä on kaksi lempparia.

Vasemman puoleinen on lorealin ja toinen on espanjasta ostettu muutamalla eurolla ja on kyllä ollut eniten käytössä. Toivottavasti se ei lopu pitkään aikaan.
Jos kiinnostaa tarkempaa tietoa näistä meikeistä,niin saa toki kysyä. Nyt mää koitan keksiä taas jotain tekemistä, ettei seinät kaadu päälle..

7 kommenttia:

 1. Pakko itekkin kokeilla seuraavaksi tuota sun esittelemää ripsiväriä :)

  VastaaPoista
 2. heheh joo:) Siinä on kaks päätä. eka laitetaan sitä valkosta ja sitte mustaa! sanoppa sitte, että mitä tykkäsit!

  VastaaPoista
 3. niin ja ripsarit pestään sitte lämpimällä vedellä pois, ku niissä on se lämpölukko.
  varmaan tiiätki nää jutut, mutta sanon varalta :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aiivan :D en olis välttämättä aatellu, että se pitää pestä lämpimällä vedellä, joten kiitos siitäkin vinkistä ;) mää kerron sitte mitä tykkäsin!
   mut voi mennä jonkin aikaa ku uuden ostan, ku justiin alotin ripsivärin :D

   Poista
 4. Hauskaa sinänsä että tulin googlesta tänne lukemaan postausta etsiessäni suttaamatonta ripsiväriä - ja se suttaava jonka haluan korvata on juuri tuo mainostamasi kaksipäinen L'oreal. Eka ripsiväri jonka muistan mulla sutanneen yläluomea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D Hassua.. mun mielestä tuo on aivan tosi hyvä ja se ei suttaa ollenkaan :D

   Poista