lauantai 11. helmikuuta 2012

Heippa.

Viimeviikko meni taas niin vauhdilla, että ei mitään järkeä. Olin myös tajuttoman väsynyt kokoajan, eikä kahvillakaan ollut kovin kummoista vaikutusta. Tässä muutama kuva viimeviikolta.
 Aivan yhtä lemppariruokaa on ollut nytten salaatti keitetyn kananmunan kanssa.

 Tytti oli käymässä yks päivä ja tuossa kuvassa näyttäs, että Murulla ja Tytillä on joku keskustelu menossa...
 Loppuviikosta olin pari päivää ensiapukoulutuksessa, kun tuli kolmevuotta siitä, kun  on viimeksi ollut koulutuksessa. Oli ihan älyttömän mielenkiintoset päivät ja vanhan kertaamisen lisäksi opin myös paljon uutta. Kommentoin ja kyselin yksityiskohtia kokoajan :D Oli kyllä niin hyvä koulutus kerrankin ja niin hyvä kouluttaja, että olis voinut kestää vaikka viikon :)
Tanja opetteli mm. siteitten tekemistä...

 ja sitten eilisen kuulumisia...Tässä jonkulainen illan-asu.
 illaksi lähin siis viettämään kaverin 31vuotis synttäreitä..
 Oli tosi mukava ilta tyttöjen kanssa. Laulettiin mm. aika paljon!

 Illalla sitten hoksasin amarillossa, että mun yks kaveri oli lavalla. Ennen oltiin Paulan kanssa paljon tekemisissä, ku silloisen poikaystäväni paras kaveri seurusteli sillon Paulan kanssa. Nyt asutaan kaukana toisista ja kun juteltiin Iiriksen keikan jälkeen, niin hoksattiin, ettei olla nähty ehkä ainakaan 6vuoteen?! Silti tuntu, että oltas nähty eilen, ku juteltiin. Jäi tosi hyvä mieli tästä näkemisestä, toivottavasti pian uudestaan!
Tännää sitten näin rakasta ystävääni Mariaa. olipa niin ihana jutella ja nähä! En malta oottaa Marian polttareita ja häitä, jotka on ihan pian!

Nyt taidan ottaa pikkupäikkärit, ku tuli eilen valvottua.

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti