tiistai 29. marraskuuta 2011

joulun odotus alkakoon..

Eilen oli ensimmäinen adventti ja mulla oli työpäivä. Oli kyllä aivan ihana työpäivä, ei voi muuta sanoa.
Meillä oli messu, jossa kaks meidän työntekijää asetettiin virkaan, toinen kappalaisen ja toinen kanttorin virkaan, yks diakoni ja neljä lastenohjaajaa siunattiin tehtävään. Mm. mun ihana työparini. Ite palvelin messussa laulamalla askeleitten kanssa ja myös yksin. En muista millon olisin jännittänyt yksin laulamista niin paljon, mutta onneksi selvisin siitä. Meillä oli myös messun jälkeen kahvikonsertti, jossa laulettiin kuoron kanssa ja myös meidän lauluporukka "Rajalliset" laulo :D eli toisinsanoen koko meidän työntekijäporukka. Konsertti oli ihana, siellä oli paljon ihania lauluja ja laulajia. Päivän päätteeksi oli vielä meidän työpaikan jouluruokailu. Eilen nousi taas kiitos mun työpaikasta. Oon äärimmäisen onnekas, kun saan tehdä mun työtä ja tuollaisessa työyhteisössä. Kiitos.

Tännää sitten laitettiin meidän kerhokin joulukuosiin. Jonku joulupistoksen mää sain, kun niin onnessani laitoin joulua.. ja mää luulen, että kohta joudun perumaan sanani siitä, että en laittas joulujuttuja vielä kotiin..( pari tonttua on jo päässyt esille. ) Eilen viimeksi uhosin työkavereilleni, etten missään nimessä laita vielä joulujuttuja, mutta jotain on tapahtunut, ku niin kovasti tekee mieli jouluilla jo.. eli täten julkisesti perun nyt sanani. :) Ehkä tänne blogin puolelle kohta ilmestyy joulusia kuvia.. mutta pari kuvaa vielä eiliseltä, eli
Naama
ja kynnet

Tännää muuten taas aikoin nukkua puolentunnin päikkärit, mutta perinteisesti vedin reilu kolmetuntia unta palloon. Se on ihan vakio. Aina vähintään kolmetuntia, jos joku ei oo repimässä mua väkisten ylös. En käsitä miten en herää herätykseen ja sitte silmät aukeaa sen kolmen tunnin jälkeen. Sitte venyy pitkälle yöhön, niinku nytkin on suhteellisen virkku olo. Jos alkaisin nyt nukkumaan, niin uni varmaan tulis.. mutta en malta mennä. :)

Ps.Kohta tulee tatuointipostaus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti