keskiviikko 26. lokakuuta 2011

kuvia ja kuulumisia..

Tässä kuvia viimepäiviltä.. Tää kuva on muistaakseni viikonlopulta :D Oleilin kotona ja sitte pitikin käydä illalla kaupassa ja näytin kyllä tosi rönttänältä :D mutta onneksi ulkona oli pimeää ja tietenkin kannattaa täällä julkistaa tämä mun viehkeä asuni..

 Nää parikuvaa on maanantailta... Mulla oli maanantaina vielä töitä ja sitten alko syysloma!!!


 Eilen kävin kattomassa elokuvan: Piiat. Ootteko käynyt kattomassa? suosittelen erittäin lämpimästi. se oli ihan loistava elokuva. sitten kävin Vilmalla ja Samulilla kylässä ja kun pyöräilin illalla kottiin, niin piti ottaa kuva näistä suihkulähteistä.. harmi, ettei valokuvaan saa ikinä ikuistettua sitä miltä oikeesti näyttää...
 ja sitten tähän päivään...Tännää kävin ystäväni kanssa elokuvissa kattomassa: Midnight in Paris. En tiiä mitä sanoa siitä elokuvasta, se oli tavallaan hyvä, mutta kuitenkaan en tiiä mitä mieltä olisin siitä elokuvasta.. jotku on tykänneet siitä tosi paljon, että suosittelen kyllä kattomaan senkin.
sitten käytiin kahvilla ja kävin kaupungilla taas osteleen Marikan pikkuselle vauvajuttuja... <3

nyt tässä vähän järjestelen paikkoja, pakkaan tavarat ja illalla lähen Raaheen. Siellä yks yö ja sitten alpuaan maalle. Ouluun palaan sitten sunnuntaina! nauttikaa lomasta, te jotka ootte lomalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti