torstai 29. syyskuuta 2011

kuulumisia..

Nyt on torstai-iltaa jälellä vielä puolisen tuntia. Oon ollut nyt kolmepäivää saikulla tän flunssan takia.
Ääni on edelleen painoksissa ja oon ihan tukossa, mutta en ole enää niin huonovointinen,  kuume eikä lämpö oo noussut enää! lääkkeet alkaa tepsiä. Oon kovasti koittanut vaan levätä ja  oon nukkunut paljon. Eilen illalla kävin vähän ulkona hengittään raitista ilmaa ja  kävin makuunissa hakkeen elokuvan: Vettä elefanteille. Ootteko kattonut? Mää tykkäsin tosi kovasti!
Oon tännää myös siivonnut, ku alkaa olla energiaa ja voimia sen verran..
Muru hajotti yhen mun lasijutun tossa viimeviikonloppuna ja siitä oli jäänyt sitten vahingossa lasin sirpale mun lattialle, jonka päälle tännään astuin. se osui siis mun varpaaseen. Verta tuli ihan älyttömänä ja musta alko tuntumaan, että saan kohta jonku paniikkikohtauksen! En siis kammoa verta, mutta tuli pelko siitä, että tuliko siitä kuinka syvä, kun sitä verta vaan tuli ja tuli ja mietin, että tuliko tästä sairaalareissu ja sitte alko heikottaan! Lopulta sain sen veren tyrehtymään enkä usko, että se on liian syvä. Kyllä se siitä varmaan parantuu, vaikka se onkin kipeä :<
Tännää ystäväni Anu tuli mun luokse kylään. Oli ihana nähä ja jutella. <3

Muru oli taas vähän riiviö-tuulella...
Mutta Muru näytti itsestään myös sen toisen puolen ja niin Anusta ja Murustakin tuli kavereita..
Sain myös ihanan laululinnun Anulta.. <3 (jonka se on itse tehnyt!!!!!!)
nyt mua alkaa väsyttään tosi kovasti.. ja vois olla ihan hyvä mennä nukkumaan, että selviäisi huomenna pitkästä aikaa taas töihin! :D oikeesti mukava mennä töihin, nähä lapsia ja työkaveria !
mutta huippua, että sitte alkaakin heti viikonloppu! hehheh.

 vähän epätarkka kuva, mutta tää kuva on otettu just äsken ja tälläkin hetkellä Muru nukkuu tuossa.. voisin ottaa siis mallia.
 ja vielä loppuun kuva, joka on otettu eilen..


hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti