sunnuntai 9. tammikuuta 2011

rento viikonloppu

Me ollaan Manun kanssa otettu rennosti tää viikonloppu. Edelliset omistajat olivat antaneet nimeksi Manu, eikä se oo oikein sopinut mun suuhun se nimi ja tulee vaan mieleen raahen manu-baari. jotenkin musta tuntuu silti, etten voi vaihtaa sen nimeä. jos se on osa sen identiteettiä :D mutta oon päättänyt, että sen virallinen nimi on Manu.. mutta mää sanon sitä Muruksi. eli sen uus toinen nimi on Muru. Tännää aamulla heräsin antaan Murulle ruokaa. mut valtas hyvänolon tunne, kun Muru pyöri jalkoissa. Mää yleensä inhoan aamuja.. mutta nyt tuntuu paljon paremmalta herätä, kun Muru on täällä. Kissa on oikea aarre mulle.
Kävin tännää muuten iskän kanssa syömässä ja kattomassa elokuvissa elokuvan: saman katon alla.
suosittelen! tosi hyvä elokuva :) mulla on nyt niin virkku olo, että päätin kattoa vielä elokuvan ja kävin äsken makuunissa. Mutta täytyy sanoa, että ollut kiva viikonloppu. ja oli ihanaa viettää iskän kanssa aikaa. saan huomata usein, kuinka rakkaita ihmisiä mun elämässä on. ja nyt on rakas kissakin.


2 kommenttia:

  1. hei Muru ja Misuhan sopis aika kivasti yhteen. molemmat on vaan leikattuja,mutta kyllähän sitä voi yhesä muutenki olla ;) taas näitä maailman parhaita ideoita. ei ois pitäny kirjottaa koko juttua. :D ei mulla muuta.

    VastaaPoista
  2. jou. onko misu siis tyttö? harmi ku ne on molemmat leikkattuja, vois tulla söpöjä pentuja:)
    ja joo sarjassamme maailman parhaita ideoita...
    ei mullakaan muuta.

    VastaaPoista