keskiviikko 29. joulukuuta 2010

heippa.

Mää yritän pitää yllä hyvää mieltä ja kirjotan tänne jotain piristäviä juttuja heti alkuun.
Eli n. kuukausi sitten olin kempeleessä yötä mun kaverilla ja seuraavanan päivänä mun piti lähtä vielä Raaheen. Olin siis lähössä kempeleestä eka bussilla ouluun.. tajusin kävelessäni, että mullahan tulee kiire ja kävelin nopeasti.
Ennenku ehtiin risteykseen, näin miten bussi tien toisella puolella meni pysäkin ohi.. olin niin turhautunut, ku mulla oli kiire ja seuraava bussi lähtis varmaan parin tunnin päästä, ku oli viikonloppu! Yleensä bussikuskit on semmosia, että vaikka ne näkee, että joku juoksee bussiin, niin ne ei jää oottamaan, jos ei satu oleen siinä kohalla. Mää olin melko kaukana siitä bussista ja kun se oli mennyt jo pysäkin ohi ja ite olin ylittämässä tietä, niin se bussi ei kääntynytkään sinne minne olis pitänyt, vaan lähti kiertämään liikenneympyrää. ja kun se oli kiertänyt sen, se pysähty keskellä liikenneympyrää, vaikka autoja oli takana ja aukas oven. jotta mää voisin juosta siihen kyytiin!
vähä mulle tuli hyvä mieli.
sitteku saavuin ouluun ja mulla oli kädet täynnä tavaraa ja olin aukasemassa rapun ovea.. niin pari ehkä yläaste ikästä poikaa tuli sisältä ja ensinnäkin aukas oven ja piti sitä mulle niin kauan auki, että sain kerättyä ne kimpsut ja kampsut ja pääsin sisään. Olin väsynyt ja ehkä vähä pahalla tuulellakin, mutta kylläpä piristyin!

mutta se menneestä! :D

Mun flunssa on vaan jatkunut, eilen kävin lääkärissä ja sain antibioottikuurin. tännää kävin muutamissa verikokkeissa. Oon nukkunut älyttömästi, jospa sitä siis alkais pikkuhiljaa parantumaan. nyt on jo pää kipeä, kun on nukkunut niin paljon!
Mun sisko Fanni on täällä mun kämpillä edelleen ja onhan se ihana! <3

Fanni: Enni, sulle pitäs hankkia poikaystävä.
Minä: miks? mitä ihmettä mää semmosella tekisin?
Fanni: en mää tiiä, tuli vaan semmonen olo.

että semmosta.

1 kommentti: