keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Heippa.

Mää nukuin viimeyönä 13-tuntia. Nukahin kuudelta illalla ja nukuin aamuun asti. Kerranki oli virkku olo aamulla. Töissä join sitte heti aamulla kahvikupin ja fenix-piristää juoma meni myös päivän aikana. Kertaakaan ei oo ollut tän päivän aikana olo, että väsyttää. meleko siistiä.

Mutta siitäkin huolimatta, että ei oo väsyttänyt ja töissäkin oli mukavaa... Niin tännää on ollut jotenkin huonopäivä, ihan siitä asti kun olen herännyt. Joskus sitä vaan nousee väärällä jalalla. Onneksi sitä töitä tehdessä ei ehdi ajatella niinkään mitään ärsyttäviä asioita ja töistä suoraan menin jumppaan. Täytyy sanoa, ettei se ärsytys ole vieläkään lähtenyt. kurjaa. Lämmitin saunankin ja oon koittanut ajatella kivoja asioita.

mutta eikö se niin ole, että kaikilla on joskus huonoja päiviä.. ja jos oikeesti on kurja päivä, niin ei siihen saunat ja jumpat välttis auta. Luulenpa, että tässä tarvii mennä kohta nukkumaan ja herätä uuteen aamuun. Niin kyllä se siitä :) Tää seuraava kuva on jotenki melko sarkastinen, ku tänään arki ei oo niin ihanalta tuntunut :D
Mää ajattelin laittaa tähän nyt jotain ihan randome-kuvia, koska mulla ei kauheesti juttua taida tännää tulla.
Ja nyt mää taidan mennä nukkumaan, että aamulla olis hyvä mieli :)
Hyvää yötä kaikille. toivottavasti te ootte jo nukkumassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti